Kontakti

Si të na gjeni?

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbimin më të mirë ndaj klientit dhe t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohën e duhur.

+383 (0) 49 894 - 797

+383 (0) 49 614 - 492

truckzoneks

#truck_zone_ks

info@truckzone-ks.com

Rr. Pejes Nr.138, Bresje, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë

Rr. Abdullahh Babalija Nr.38, Gjakovë, Kosovë

Na lini një mesazh

Për klientët tanë pranojmë pyetje dhe do ti përgjigjemi të gjitha pyetjeve në momentin e parë që na drejtoheni.

  CONTACT DETAILS

  Rr. Pejes Nr.138, Bresje, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë | Rr. Abdullahh Babalija Nr.38, Gjakovë, Kosovë+383 (0) 49 894 - 797info@truckzone-ks.com

  Opening hours

  E Hëne - E Premte08:00 - 18:00
  Saturday08:00 - 18:00
  SundayClosed