Shërbimet tona

Truck Zone është një kompani vendore me përvojë disa vjeqare duke shitur pjesë këmbimi për makina, kamionë dhe autobus. Gjatë punës sonë kemi arritur të krijojmë një shërbim unik për shitjen dhe dorëzimin e pjesëve të këmbimit në të gjithë vendin.

Residential

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Commercial

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Corporate

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Long distance

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.