0 Pjesë dhe pajisje

0 klient të lumtur

0 Lloje të pjesëve

Mirëmbaje makinerin tuaj

Riparimi në vend i makineris tuaj tani më është i leht për tu realizuar sepse ne mendojmë për ju, ne ofrojmë pjesët dhe pajisjet e nevojshme për makinerin tuaj.
  • Motori
  • Transmisioni
  • Suspensioni (Akset)
  • Kabina
  • Sistemi Elektrik
  • Sistemi i Ajrit
  • Sistemi i Frenimit
  • Sistemi i Gazrave
  • Sistemi i Drejtimi (Timonit)
Më shumëKontakto