Pjesë për makineri të rënda

Ju gjithëmon keni hasur në vëshërsi duke u përpjekur për të gjetur pjesët e duhura të reja apo zëvendësimin apo pajisje për kamion tuaj.

Pjesë këmbimi për kamion

Truck Zone është kompani lidere në ofrimin e të gjitha pjesëve për të gjitha brendet e kamionëve.

Pjesë këmbimi autobusi

Tek ne mund të gjeni të gjitha pjesët dhe aksesorët për Autobusin tuaj.

Pajisje shtesë për kamionin tuaj

Ne jemi Ekspertë të licensuar për shtijen e pjesëve për shumë makina të mëdha në vend.

Porosit online duke përdorur platformen digjitale B2B!

B2B është platëroma digjitale që TruckZone u mundëson klientëve të bëjnë porosin për pjesët e makineris së tyre.
Duke klikuar në linkun në anën e djatht, ju do të mund të krijoni llogarin tuaj në platformen digjitale të cilën mund ta përdorni për të parë të gjitha informatat rreth pordukteve që aktualisht posedon Truck Zone në stok.
Ne synojmë që të jemi gjithmon afër jush duke ju ofruar qasje në informata për të gjitha pjesë-këmbimi që ju nevojiten për makinerin tuaj.

0 Pjesë dhe pajisje

0 klient të lumtur

0 Lloje të pjesëve

Mirëmbaje makinerin tuaj

Riparimi në vend i makineris tuaj tani më është i leht për tu realizuar sepse ne mendojmë për ju, ne ofrojmë pjesët dhe pajisjet e nevojshme për makinerin tuaj.
  • Motori
  • Transmisioni
  • Suspensioni (Akset)
  • Kabina
  • Sistemi Elektrik
  • Sistemi i Ajrit
  • Sistemi i Frenimit
  • Sistemi i Gazrave
  • Sistemi i Drejtimi (Timonit)
Më shumëKontakto

Shërbimet tona

Truck Zone është një kompani vendore me përvojë disa vjeqare duke shitur pjesë këmbimi për makina, kamionë dhe autobus. Gjatë punës sonë kemi arritur të krijojmë një shërbim unik për shitjen dhe dorëzimin e pjesëve të këmbimit në të gjithë vendin.

Residential

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Commercial

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Corporate

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Long distance

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Produktet

Ne kemi një numër të madh të produkteve/pjesëve posaçërisht për makinerinë tuaj. Stafi yn i ekspertëve do t'ju këshillojë se cilat janë më të mirat për ju.

1. Kur mund të fillojmë?

Tincidunt elit magnis nulla facilisis. Dolor sagittis maecenas. Sapien nunc amet ultrices, dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci.

2. A jeni i licencuar dhe te Autorizuar?

Tincidunt elit magnis nulla facilisis. Dolor sagittis maecenas. Sapien nunc amet ultrices, dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci.

3. Çfarë opsionesh paketimi ofroni?

Tincidunt elit magnis nulla facilisis. Dolor sagittis maecenas. Sapien nunc amet ultrices, dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci.

4. Sa kushton?

Tincidunt elit magnis nulla facilisis. Dolor sagittis maecenas. Sapien nunc amet ultrices, dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci.

CONTACT DETAILS

Rr. Pejes Nr.138, Bresje, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë | Rr. Abdullahh Babalija Nr.38, Gjakovë, Kosovë+383 (0) 49 894 - 797info@truckzone-ks.com

Opening hours

E Hëne - E Premte08:00 - 18:00
Saturday08:00 - 18:00
SundayClosed